Portali družbe:  Comtron | Akcija.si |  FotoPlus |  TRONpos

PORTAL

TRON.WEB sistem omogoča svobodo pri urejanju vaše spletne strani. Preko administratorskega modula samostojno urejate vsebino, nalage slike, dokumente, video posnetke, ... Dostop do administratorskega vmesnika je mogoč od koderkoli, vse kar potrebujete je internet povezava.Kaj je sistem za upravljanje vsebin (CMS)?

Sistem za upravljanje vsebin je programska oprema, preko katere lahko urejate vsebino vaše spletne strani. Vsebina je lahko enostavno besedilo, fotografije, glasba, video posnetki, dokumenti, ali skoraj vse, kar si lahko zamislite. Velika prednost uporabe CMS je, da ne zahteva skoraj nobenega tehničnega znanja ali znanja za upravljanje. Urejanje poteka preko WYSIWYG (What You See Is What You Get) sistema.


Organizacija kategorij v CMS sistemu 

Vsaka entiteta, ki po lahko razumemo tudi kot vsebino je samostojna in jo lahko pripnemo na katerokoli vejo razvrstitve. Razvejitev spletne strani je enostavna in intiutivna. Vse podatke urejate lahko urejate sami. Vsebine lahko večkrat pripnete na določeno vejo in tako ustvarite različne poti do vaše vsebine. Na ta način pomage obiskovalcu, da najdejo vsebino preko poti, ki je njim najljubša.


SEO optimizacija

Za vsako vejo, vsebino, ... samostojno urejate lastnosti strani, ki so pomembne za SEO razvrstitev. Dodajate lahko lastne naslove strani, ključne besede, opise. S tem vam omogočimo, da vas orodje ne omejuje pri samostojnem urejanju meta podatkov o strani. Če lastnih podatkov ne vnesete, sistem avtomatsko generira meta podatke iz naziva vsebine.

Nakup licence za uporabo izbrane verzije portala oz. trgovine.

Izbirate lahko med naborom pred pripravljenih dizajnov na spletni strani


Kakovostna optimizacija spletnih strani SEO (Search Engine Optimization) omogoča, da se vaša spletna stran uvrsti v internetnih iskalnikih čim višje med ponujenimi rezultati (Najdi.si, Google). Poprečen uporabnik spleta klikne zgolj prve tri ponujene rezultate, zato je pomembno, da se vaša spletna stran pojavi na čim višji poziciji v iskalniku. Višje uvrščenost lahko dosežete tudi z vpisom v imenike.

Optimizacija za spletne strani obsega vsebinsko in tehnično optimizacijo spletne trgovine za izbrane ključne besede.
  • prepisovalna pravila, samostojno določanje formata URL-ja 
  •  vsaka kategorija, izdelek, oddelek lahko ima svoj naslov strani, opis, ključne besede,
  • no-scriptXML sitemap podpora (Google, Yahoo), Podpora za XML zemljevide spletnih mest. S temi zemljevidi pomagamo iskalnikom, da najdejo in indeksirajo vsebino na našem spletnem mestu.

kontakt
Alfonz Bauman
Komercialist
02/3003 580
alfonz.bauman@comtron.si