Portali družbe:  Comtron | Akcija.si |  FotoPlus |  TRONpos

SharePoint

Microsoft SharePointMicrosoft SharePoint je tehnologija za dinamično oblikovanje spletnega okolja, ki podjetjem  nudi povečano informiranost zaposlenih in ustvarjanje dobrih temeljev za učinkovitejše poslovne procese. Povečati učinkovitost znotraj podjetja je cilj vsakega podjetja. Comtron d.o.o. lahko s svojim znanjem ter izkušnjami na področju postavitve kvalitetnih osnovnih in naprednih SharePoint portalov pomaga to doseči hitro ter ugodno.

Portal Microsoft SharePoint pospeši in poveča sodelovanje med zaposlenimi, kar pa seveda prihrani čas vsem. Sama osnova sistema je učinkovita Microsoft platforma, katera ponuja skoraj neomejene možnosti postavitve dinamičnih spletnih aplikacij, da lahko tako čim bolj ustrežemo zahtevam strank.

Na izbiro imate naslednje portale:


SharePoint 2007

Microsoft SharePoint 2007
Office SharePoint Server 2007 je strežniški program, ki je del sistema Microsoft Office 2007. V svoji organizaciji ga lahko uporabite, da omogočite delo v skupinah, upravljanje vsebine, izvajanje poslovnih procesov in dostop do informacij, ki so potrebne za doseganje ciljev organizacije in izvajanje procesov.

Z uporabo predlog spletnega mesta in drugih funkcij programa Office SharePoint Server 2007 lahko hitro in učinkovito ustvarite mesta, ki omogočajo objavljanje določene vsebine, upravljanje vsebine, upravljanje zapisov in dostop do poslovnih informacij, ki jih v organizaciji potrebujete. Ustvarite lahko na primer mesto za celo podjetje, organizacijski portal, mesto internetne prisotnosti ali mesta s posebnim namenom, kot je skladišče vsebine ali delovni prostori za sestanke. Na teh mestih lahko sodelujete in si izmenjujete informacije s sodelavci v organizaciji ali zunaj nje. Office SharePoint Server 2007 lahko uporabite tudi za iskanje oseb, dokumentov ali podatkov, ki jih potrebujete za izgradnjo poslovnih procesov na osnovi obrazcev in omogočanje dostopa do velike količine poslovnih podatkov.

SharePoint 2010

Microsoft SharePoint 2010
Uporabite Microsoft SharePoint 2010 (ki se je prej imenoval Windows SharePoint Services), ki vam s skupno rabo zamisli in organiziranjem informacij omogoča, da povečate raven storilnosti in opravite še več dela. Skupine bodo s hitro nastavitvijo mesta in delovnih prostorov sodelovale še bolj učinkovito. SharePointova mesta so prilagodljiva za organizacije vseh velikosti, od majhnih skupin do svetovnih družb.

V program Microsoft SharePoint so vključene številne izboljšave in dodatki. Uvedba traku in izboljšave pri delu s SharePointovimi mesti, seznami, wikiji, spletnimi dnevniki in dovoljenji omogočajo učinkovitejše delo v programu Microsoft SharePoint. Delate lahko s številnimi spletnimi brskalniki, kot so Microsoft Internet Explorer 7.0 in 8.0, Firefox 3.0 in Safari 3.0. V nadaljevanju je opisanih nekaj glavnih novosti v najnovejši različici programa SharePoint.
kontakt
Ivana Šantej
Komercialist
02/3003 543
ivana.santej@comtron.si