Portali družbe:  Comtron | Akcija.si |  FotoPlus |  TRONpos

TecDoc avtodeli


Iskanje artiklov preko TecDoc baze

Postopek iskanja ustreznega rezervnega dela je ključna operacija pri prodaji. Do sedaj je bila uspešnost v precejšnji meri prepuščena iznajdljivosti tistega, ki je vnašal opis. Odslej je znotraj TICa omogočen način, kot ga že vsi uporabniki s tega področja dobro poznajo.

 

Listanje alternativnih artiklov preko TD baze

Spremljanje alternativnih artiklov je pri prodaji avtomobilskih rezervnih delov ključnega pomena in do te mere dinamično, da ga skoraj ne moremo prepustiti uporabnikom TICa samim. Ste kdaj pomislili? Rezervni del, ki ste ga pravkar vnesli, se bo v nekaj mesecih vgrajeval v avtomobil, ki ga sploh še ni na tržišču?

 

Prevzem artikla iz TD baze

Uporabnik TICa, ki je našel v TecDoc bazi in opazil, da ustreznega nima v svoji bazi kot artikel ima možnost, da ga uvozi v posebno klasifikacijo. Na ta način lahko povpraševanje po določenem artiklu začnemo beležiti s trenutkom, ko to nastane.

 

Uvoz kvalificiranih XML podatkov

Pri medsebojnem naročanju nadomestnih delov med uporabniki, ki uporabljajo TTD je možno za artikle iz TecDoca vzpostaviti sistem prevedbe internih podatkov o artiklu ponudnika in povpraševalca preko TTD integracije.

 

 

B2B TecDoc integracija

 

Čemu služi navezava B2B trgovine na tecDoc bazo podatkov?

Uporabnikom B2B portala nudi možnost, da si sami poiščejo ustrezen avtomobilski nadomestni del.

 

Kakšen je odnos uporabnika B2B-TecDoc integracije do podjetja TecDoc?

Vse licenčne dolžnosti do podjetja TecDoc za lastnike B2B trgovine ureja Comtron. Višina mesečnega nadomestila je odvisna od vrste paketa in števila licenc.

 

 

 Čemu služi TTD?

TTD integracija je pot, po kateri avtomobilske rezervne dele enolično opredelimo in vzpostavimo njihovo relacijo z ostalimi rezervnimi deli po eni strani ter z različnimi tipi avtomobilov na drugi strani.

Komu je namenjena?

TTD integracija je namenjena vsem, ki na avtomobilske rezervne dele ne gledajo zgolj kot trgovsko blago ampak tudi kot sestavni del avtomobila: distributerji, trgovci z rezervnimi deli, mehaniki ali zgolj kupci.

Kakšen je odnos uporabnika TTD do podjetja TecDoc?

Vse licenčne dolžnosti do podjetja TecDoc za uporabnike TTD rešuje Comtron. Višina mesečnega nadomestila je odvisna od vrste paketa in števila licenc.

 


blog comments powered by Disqus

kontakt
Alfonz Bauman
Komercialist
02/3003 580
alfonz.bauman@comtron.si
Ivana Šantej
Komercialist
02/3003 543
ivana.santej@comtron.si
Iztok Tili
Komercialist
02/3003 575
iztok.tili@comtron.si