Portali družbe:  Comtron | Akcija.si |  FotoPlus |  TRONpos

Dodatni moduli in funkcionalnosti

Dodatna iskanja & Hitro iskanje po ključnih besedah
Pregled preteklih iskanj, hitrih povezav, iskanja po podobni ceni… 
  Dinamični filtri z regularnimi nazivi
Filtri delujejo dinamično na podlagi podatkov, ki so zapisani na nazivu artikla. 
  Istočasno dodajanje več (5,10,20 ) artiklov v košarico Z AJAX podporo.
Limitirate lahko izbor količine na vnaprej pred nastavljene vrednosti. Tako vpišemo količine v več artiklov ter vse naenkrat dodamo v košarico.
   Dodatno sortiranje artiklov
Izboljšanje načina sortiranja artiklov (enostavno dodajanje poljubnega sortirnega parametra) izberemo si poljuben parameter na artiklu, po katerem želimo sortirat. Trenutno TRON WEB podpira  na nivoju SQL-a in XML dokumenta. Sortiranje je mogoče po: zalogi, ceni, Nazivu, Aktualnosti, Priljubljenosti
  Meta skupine (akcije, novosti, čistimo skladišče)
V navezavi s ERP TIC lahko izpostavite artikle, ki spadajo v določeno meta skupino (akcije, novosti, čistimo skladišče, odprodaja). Te artikle lahko prikažete tako združene prikažete v meta skupinah na spletni strani.

  Možnost preklapljanja med pogledi strani (trgovec – stranka)
Posebej primerno za B2B trgovce, ki stranki fizično v trgovini kažejo izdelke v spletni trgovini. Enostavno preklopijo na pogled za stranko (ki je nastavljiv v mojem računu), nato prikaže stranki artikle, kjer skrije njegovo ceno, zalogo, rabat, …
  Razširjen prikaz kategorij in spustni meni
Na levi strani spletne strani se prikaže razširjen prikaz kategorij. Ob hoover dogodku miške se prikaže razširjen meni za posamezno kategorijo.
   Iskalniki pnevmatik
specifični iskalniki za pnevmatike z AJAX podporo
• nastavljiv s strani administratorja (dodajanje atributov, ponujene vrednosti, pomoč, navezava na poljubno kategorijo)
• ob izbiri nove kategorije znotraj iskalnika se atributi asinhrono napolnijo, uporabnik ne opazi da se je v ozadju zgodila poizvedba na strežnik
  Uporabnikove nastavitve strani za B2B
Uporabnik si lahko sam nastavi prikaz možnih polj(polja so prikazana na spodnji sliki) v tabelaričnem pregledu– vklaplja in izklaplja stolpce, izbira št. zadetkov na stran, lahko si določi splošno maržo na artikle, …
  Predogled artikla
S postavitvijo miške na določen artikel se prikaže opis artikla. Predogled opisa  artikla je mogoč
  TRON suggestion autocomplete search
FullTextSearch s samodejnimi iskalnimi zadetki. Vnos iskalnega niza je popolnoma neodvisen in je lahko v poljubnem vrstnem redu ter za uspešno iskanje ne potrebuje celotnega iskalnega niza

  Različni prikazi artiklov
TRON.WEB  omogoča tri različne prikaze artiklov znotraj podkategorij in rezultatov iskanja.  Obiskovalec strani lahko izbere svoj želen prikaz, ki se mu ohrani do naslednje izbrane spremembe.
  Izbira prikaznih artiklov na  prvem nivoju klasifikacije
Za vsako prvi nivo klasifikacije lahko izberemo artikle, ki se bodo prikazali na vrhu. S to funkcionalnostjo lahko tako izpostavite artikle in spreminjate vrstni  red prikaza. 
  Napredne povezave po meri SQL store procedure
  Google analytics Ecommerce
Sledenje nakupom na spletni trgovini s pomočjo orodja google Analytics.

 Označevanje pnevmatik
Označevanje pnevmatik na spletu
Iz podatkov o pnevmatikah, ki so vneseni v ERP-ju se s pomočjo modula avtomatsko generirajo oznake energetske učinkovitosti za vsako pnevmatiko posebej. Uporabnik lahko sortira pnevmatike po oznakah.

 Predviden datum prohoda
Predviden datum prihoda
V navezavi z ERP sistemom Vasco je mogoče iz dokumenta naročilo dobavitelju, na artikel zapisati podatek o predvidenem datumu prihoda artikla.

 
Variacija artikla velikost/barva
Modul za prodajo artiklov v različnih barvah in velikostih. V TRONInterCentru so artikli v navezavi artikel/nadartikel.

 
Interaktivni vodič
Svojim obiskovalcem spletne trgovine lahko ponudite najprimernejši produkt, do katerega bodo usmerjeni s pomočjo interaktivnih vodičev.