Portali družbe:  Comtron | Akcija.si |  FotoPlus |  TRONpos

TRON Mobile

Omogoča pregled nad:
  • Prometom
Spletna stran prikaže skupen in RvC promet podjetja za 5 različnih časovnih obdobij (danes, ta mesec, prejšni mesec, letos, lansko leto). Podatki se pridobijo iz XML dokumenta ali iz podatkovne baze. XML dokument posodablja Windows servis ob določenih časovnih intervalih.
  • Maloprodajo
Na podlagi izbire poslovalnice in časovnega obdobja se prikaže  graf in razpredelnica z podatki. Graf prikazuje prodajo glede na uro v dnevu, v tabeli pa so še podatki o ustvarjenih dokumentih (računi), koliko je bilo v povprečju pozicij na dokumentu in pa vrednost popusta.
  • Pregled poslovnega partnerja
Aplikacija TRONMobile omogoča pregled finančne analize poslovnega partnerja od kjerkoli in kadarkoli. TronMobile

Kako uporabljate vaš mobilni telefon?
Pred leti smo z njim samo telefonirali. Danes pa na mobilni telefon dobimo vremensko napoved, opozorilo pred točo in otroci nam čivkajo, kako naporno je v šoli.

Kaj manjka?

Kaj naredite vsak dan, preden zaklenete pisarno? Poženete nekaj analiz v TRONInterCentru, da vidimo, kako uspešen dan je za nami.  
Koliko nas je v podjetju, ki delovni dan končamo podobno. Veliko. In koliko vas je v vašem podjetju? Četudi samo eden, je to preveč! Ne trošimo časa za periodično ponavljanje analiz.

Zgradili smo sistem pošiljanja poročil na mobilne naprave. Izbranim uporabnikom TRONInterCentra strežnik pošlje elektronsko pošto.
Vsebina sporočila je analiza prometa in razlike v ceni za danes, včeraj, za mesec, za mesec v lanskem letu in za mesec v predlanskem letu.

Dodana je povezava na TRONInterCenter Mobile poročila.  
Če prejemnik sporočila potrebuje več informacij, sledi povezavi, se prijavi in izbira med analizami, do katerih ima pravico.
TronMobile
blog comments powered by Disqus

kontakt
Alfonz Bauman
Komercialist
02/3003 580
alfonz.bauman@comtron.si
Ivana Šantej
Komercialist
02/3003 543
ivana.santej@comtron.si
Iztok Tili
Komercialist
02/3003 575
iztok.tili@comtron.si