Portali družbe:  Comtron | Akcija.si |  FotoPlus |  TRONpos

Izdelava spletnih strani

TRON.WEB sistem omogoča svobodo pri urejanju vaše spletne strani. Preko administratorskega modula samostojno urejate vsebino, nalage slike, dokumente, video posnetke, ... Dostop do administratorskega vmesnika je mogoč od koderkoli, vse kar potrebujete je internet povezava.Kaj je sistem za upravljanje vsebin (CMS)?

Sistem za upravljanje vsebin je programska oprema, preko katere lahko urejate vsebino vaše spletne strani. Vsebina je lahko enostavno besedilo, fotografije, glasba, video posnetki, dokumenti, ali skoraj vse, kar si lahko zamislite. Velika prednost uporabe CMS je, da ne zahteva skoraj nobenega tehničnega znanja ali znanja za upravljanje. Urejanje poteka preko WYSIWYG (What You See Is What You Get) sistema.


Organizacija kategorij v CMS sistemu 

Vsaka entiteta, ki po lahko razumemo tudi kot vsebino je samostojna in jo lahko pripnemo na katerokoli vejo razvrstitve. Razvejitev spletne strani je enostavna in intiutivna. Vse podatke urejate lahko urejate sami. Vsebine lahko večkrat pripnete na določeno vejo in tako ustvarite različne poti do vaše vsebine. Na ta način pomage obiskovalcu, da najdejo vsebino preko poti, ki je njim najljubša.


SEO optimizacija

Za vsako vejo, vsebino, ... samostojno urejate lastnosti strani, ki so pomembne za SEO razvrstitev. Dodajate lahko lastne naslove strani, ključne besede, opise. S tem vam omogočimo, da vas orodje ne omejuje pri samostojnem urejanju meta podatkov o strani. Če lastnih podatkov ne vnesete, sistem avtomatsko generira meta podatke iz naziva vsebine.

PORTAL

OLAP
     
kontakt
Ivana Šantej
Komercialist
02/3003 543
ivana.santej@comtron.si
case study
Spletni portal Gradom
Za stranko Gradom d.o.o. smo izdelali spletno stran z dodatnimi funkcionalnostmi. Nagradna igra z zbiranjem e-poštnih naslovov, "pametne" ankete, ...

Povezava:
http://www.gradom.si
Spletni portal Gradom