Portali družbe:  Comtron | Akcija.si |  FotoPlus |  TRONpos

TRON.WEB Portal

Spletne rešitve Comtron d.o.o.Spletne rešitve so dandanes zelo širok pojem. Mednje štejemo spletne strani, spletne trgovine, mobilne spletne aplikacije, rešitve po meri, ...

V naši hiši vam lahko vse to ponudimo na enem mestu. Izdelamo vam spletno stran, torej predstavitev vašega podjetja, postavimo vam spletno trgovino, če vam vaša branža omogoča prodajo na spletu.

Pomagamo vam postati bolj prepoznavni na internet trgu in tudi v realnem trgu.

Vabimo vas, da si pogledate naše rešitve in kaj vam lahko ponudimo. Mislimo, da boste našli nekaj zase. Če pa tega, kaj iščete ni nikjer zapisano, nas vseeno pokličite ali nam napišite e-poštno sporočilo. Verjamemo, da vam lahko pomagamo.

Zanima me:

Spletna trgovina


Spletne strani
 
Rešitev po meri
 
Navezava na ERP
sistem
 
Reference
 
Optimizacija strani
 
Statistika
 
Sharepoint
 
Mobilne aplikacije

kontakt
Alfonz Bauman
Komercialist
02/3003 580
alfonz.bauman@comtron.si
Ivana Šantej
Komercialist
02/3003 543
ivana.santej@comtron.si
Iztok Tili
Komercialist
02/3003 575
iztok.tili@comtron.si
case study
Anet, d.o.o.
V podjetju Anet smo pred več kot sedmimi leti skoraj brez težav speljali prehod s takratne aplikacije na aplikacijo TRONInterCenter, ki smo jo v vseh teh letih močno nadgradili, kar nam danes omogoča večjo funkcionalnost in prihranek časa. TRONInterCenter nam omogoča on-line delo v vseh naših poslovnih enotah na dislociranih lokacijah, podatke na enem mestu oziroma njihovo ažurnost. Z dokupom najnovejših modulov smo izboljšali materialno poslovanje, ki smo ga povezali s skladiščno aplikacijo za delo z on-line črtnimi čitalniki. Prav tako smo izboljšali finančni del, kjer je ustvarjanje finančnih temeljic ob zaključku meseca popolnoma avtomatsko. Menim, da aplikacija TRONInterCenter nudi dobro rešitev tako za materialno kot finančno poslovanje, seveda ob zanesljivi podpori in zakonskih nadgradnjah, ki so v sklopu vzdrževalne pogodbe.
Irena Majcen, Anet, d.o.o.
Anet, d.o.o.